راه اندازی 30 پایگاه قرآنی در کانون های مساجد لرستان
فرهنگی
بزرگنمایی:
مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان لرستان گفت:۳۰ پایگاه قرآنی در کانون های مساجد لرستان راه اندازی شد.
به گزارش تمدن لر، مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد لرستان گفت: 30 پایگاه قرآنی با هدف اجرای طرح مسجد، پایگاه قرآن در کانون های مساجد لرستان راه اندازی شد.،
محمد چگنی نژاد در آیین رونمایی از سایت مؤسسات قرآنی و نشست هماهنگی و همفکری طرح مسجد، پایگاه قرآن افزود: اجرای این طرح ملی مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر احیای جلسات سنتی قرآن کریم در مساجد و تبدیل مساجد به پایگاه های قرآن است.
وی با اشاره به اجرای موفق طرح روزانه تلاوت نور در مساجد سراسر کشور گفت:برگزاری محافل قرآنی، اجرای طرح تفسیر قرآن توسط ائمه جماعت،برگزاری مسابقات قرآنی سراسری مدهامتان و برگزاری کلاس های آموزشی قرآنی شامل قرائت قرآن، آموزش تجوید، صوت و لحن و اذان در دستور کار کانون های فرهنگی هنری مساجد قرار دارد.
مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان لرستان افزود:مدیران کانونها می توانند با مراجعه به سامانه بچه های مسجد درخواست حضور قاری قرآن را ثبت کرده و برنامه های کرسی تلاوت را با حضور قاریانی که برای حضور در کرسی های تلاوت با ثبت نام در سامانه اعلام آمادگی کرده اند، انجام دهند.
چگنی نژاد گفت:در راستای اجرای طرح مسجد، پایگاه قرآن کرسی های تلاوت به منظور برپایی محافل انس با قرآن کریم و طرح تلاوت مجلسی به کانون فرهنگی هنری مجری این طرح اهداء شده است.
مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان لرستان با اشاره به اینکه اطلاعات مربوط به قاریان قرآن در سامانه هر مسجد، پایگاه قرآنی ثبت شده است،گفت: هر کانونی که درخواست قاری برای برگزاری محافل قرآنی دارد می تواند با مراجعه به این سامانه قاری مورد نظر را به محفل خود دعوت کند.
چگنی نژاد افزود: ترویج سبک زندگی قرآنی و معارف قرآنی و حرکت به سمت فهم قرآن، انس با قرآن،قرار گرفتن تلاوت در خدمت تأثیرگذاری بر مستمع و تحقق منویات رهبری را از مهمترین اهداف این طرح است.
وی گفت:در این طرح به صورت هفتگی محافل قرآنی و تلاوت مجلسی قرآن با دعوت از قاریان برجسته استان که در سامانه معرفی شده اند به میزبانی مساجد برگزار میشود.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان هم گفت:مسجد علاوه بر مرکزیت برای عبادت؛ محلی برای نشان دادن اتحاد و هماهنگی امت و تمسک جمعی به حبل الله برای رسیدن به اهداف الهی و انسانی و مرکزی برای حکومت و پس از آن مکانی برای تعلیم و تربیت است.
محمد لروند با تأکید بر ضرورت رفع مشکلات مساجد و احیای جایگاه مساجد، افزود: همراهی و همفکری ادارات و نهادهای فرهنگی و قرآن و متولیان مساجد برای احیای جایگاه مساجد ضروری است و اجرای طرح مسجد،پایگاه قرآن توسط ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد، گامی موثر در راستای بازگشت فعالیت های قرآنی به مساجد است.
وی گفت:باید با همکاری نهادهای متولی در مساجد، فعالیت های قرآنی، دینی و فرهنگی در محیط مساجد برگزار شود و حضور دانش آموزان مدارس در جوار مساجد، بستری برای جذب این قشر به مساجد و برنامه ریزی در راستای مقابله با توطئه های دشمنان خواهد بود.