آخرین مطالب

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان:

کدورت آب آشامیدنی 10 هزار مشترک در خرم‌آباد برطرف شد اجتماعی

کدورت آب آشامیدنی 10 هزار مشترک در خرم‌آباد برطرف شد

  بزرگنمایی:
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای حذف کدورت آب آشامیدنی خرم‌‌آباد گفت: کدورت آب آشامیدنی ۱۰ هزار اشتراک در خرم‌آباد که ۵ یا ۶ درصد مشترکین شهر را تشکیل می‌دهند حذف شده است.

به گزارش تمدن لر، یاسر اکبریان امروز در گفت‌وگو با رسانه‌ها با اشاره به کدورت احتمالی آب آشامیدنی شهر خرم‌آباد، توضیح داد: به منظور کاهش و حذف کدورت احتمالی آب آشامیدنی خرم‌‌آباد بر اثر بارندگی و برف  امسال برنامه‌ریزی خوبی انجام دادیم و  در بخش‌هایی از شهر مشکل در همان مقطع کدورت  برطرف شد، اما مابقی مناطق شهری نیاز به برنامه‌ریزی داشت.

وی بیان کرد:  در خیابان علوی حد فاصل پل حاجی تا خیرآباد با اقدامات فنی و وصل خط جدید از پل حاجی که انجام دادیم  به دو هدف مهم رسیدیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: حذف پمپاژ مستقیم که مشکلات زیادی  برای مردم  ایجاد کرده بود همچنین  مدیریت مصرف و مدیریت  فشار دو هدف وصل خط جدید علوی بود.
اکبریان با بیان اینکه مدیریت مصرف در منطقه علوی باعث کاهش حوادثی از جمله شکستگی لوله و قطع آب به دلیل قطع برق منطقه‌ای می‌شد،گفت:  با توجه به تغییر محل  آبگیری منطقه علوی تا میدان شقایق مشکلی از لحاظ کدورت آب نداریم.
 
وی بیان کرد: برنامه ریزی‌و  برگزاری مناقصه جمع آوری چاه‌های منطقه ماسور، ده محسن و بخشی از  گلدشت همچنین اجرای خط انتقال به مخزن پاگر از دیگر  پروژه‌هایی است که در راستای مدیریت فشار و کمک به مناطقی که  تحت پوشش چاه قرار داشتند در دستور کار قرار دارد.
به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان جمع‌آوری چاه‌های منطقه ماسور ده محسن و بخشی از گلدشت اوایل سال آینده انجام می‌شود.
اکبریان گفت: حذف پمپاژ مستقیم خیابان ناصر خسرو، جلال احمد و خاتم الانبیا یکی دیگر از  اقداماتی است که دنبال می‌کنیم، طرح‌ها  و پیشنهادات فنی این موضوع  در حال بررسی است.
وی افزود:  فاز اول پروژه حذف پمپاژ مستقیم خیابان ناصر خسرو، جلال آل احمد و  خاتم الانبیا با وصل خطوطی از  تلمبه خانه مطهری انجام شده  و ما بقی‌ کار  هم در دست اقدام است و این مناطق  سال آینده شاهد  کدورت آب  نخواهند بود یا اینکه کدورت  به حداقل می‌رسد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان به اقدامات انجام شده در پشت بازار هم اشاره کرد و گفت: بخشی از کار  با وصل خط جدید و تغییر محل آبگیری از تصفیه خانه انجام شده است، این هفته شیر فشار شکن در راستای  مدیریت و کنترل  فشار و حذف کدورت نصب شده است، مابقی کار هم در دست اقدام است.
اکبریان بیان کرد: بررسی و جانمایی حفر چاه جدید شمال شهر خرم‌آباد در راستای حذف کدورت آب هم در دستور کار قرار گرفت و در این زمینه  اجرای  خط انتقال شمال شهر  از شهرک میلاد انجام شده است.
به گفته وی جانمایی حفر چاه جدید در  منطقه کاکارضا و  اجرای خطوط انتقال و هدایت به سمت مرکز شهر نیز  در مرحله تحقیقات و بررسی فنی است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان به ارتقائ و بهسازی تصفیه خانه آب هم اشاره کرد و گفت: در راستای ارتقاء و بهسازی تصفیه خانه آب خرم‌‌آباد نصب پمپ رزور منطقه هدفگاه که کمک زیادی می‌کند تا در تابستان در مناطق هدفگاه مانند کوی ارتش، انتهای  ناصر خسرو و جلال قطعی و افت فشار نداشته باشیم انجام شده است.

اکبریان اعتبار مورد نیاز برای حذف و کاهش کدورت خرم‌‌آباد را   55 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت:   تاکنون 10 میلیارد تومان برای حذف کدورت آب هزینه شده است، جمعیت مناطق تحت پوششی که کدورت آب آنها  حذف شده 10 هزار اشتراک است که حدود 5 یا 6 درصدی مشترکین شهر خرم‌آباد را تشکیل می‌دهند.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

5 استان رتبه‌های اول مرگ‌ومیر جاده‌ای در نوروز کدامند

بیش از 100 مورد بازدید از مجتمع های خدماتی رفاهی ، نماز خانه ها و مساجد بین راهی

دستگیری کلاهبردار 120 میلیاردی در خرم‌آباد

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

انتصاب دکتر مجید دریکوند بعنوان رئیس مرکز آموزش و پژوهش شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

فروش 15 میلیارد ریالی صنایع دستی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

عیدی آزادکاران جوان لرستانی در جام واردانیان؛

بازدید بیش از 12 هزار گردشگر نوروزی از فلک‌الافلاک/افزایش 57 درصدی بازدید از جاذبه‌های گردشگری لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

افزایش 19 درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان طی اسفندماه 1403

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد

غرق شدن پدر و پسر الیگودرزی در استخر کشاورزی

آغاز به کار پویش نوروزی «نه به تصادف» در استان لرستان

کشف کلاهبرداری 40 میلیاردی در بروجرد

توزیع 30 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان لرستانی

آغاز طرح نوروزی پلیس در لرستان

انتصاب سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی لرستان

اقامه نماز در مدارس، مساجد و ادارات مورد توجه باشد

افتتاح سایت همراه اول در روستای اسکین شهرستان خرم آباد

پلمب یک واحد قصابی در شهرستان بروجرد به دلیل کشتارغیرمجاز

حضور مدیر و کارکنان بانک سپه لرستان در آیین غبارروبی مزار شهدا

افتتاح سایت همراه اول در روستای چغلوند رود شهرستان خرم آباد

تقدیر توانیر از اجرای موفق «بچه برقی»/نقش مؤثر برق لرستان در آموزش مدیریت مصرف

ترویج عدالت در جامعه، حرکت در مسیر شهداست

کاشت 200 اصله نهال در آبشار طلایی خرم‌آباد+عکس

کشف شواهدی از سکونت 80 هزار سال پیش انسان در غار «قمری» خرم‌آباد

152 جایگاه سوخت رسانی لرستان آماده خدمت به مسافران نوروزی هستند

برگزاری محفل انس با قرآن کریم در بانک سپه لرستان

1800 لیتر سوخت قاچاق در پلدختر کشف شد

صادرات شیرخشک دامی از لرستان به ارمنستان

جریمه چهار میلیارد ریالی قاچاقچی "سقز" در لرستان

هشدار پلیس فتا لرستان به سکوهای خرید و فروش کالاهای دست دوم

دستگیری سارقان و کشف 11 فقره سرقت در خرم‌آباد

حفاران گوشه شهنشاه خرم‌آباد دستگیر شدند

اجرای پویش نوروزی شش دونگ برانیم در لرستان

ارسال پنج هزار اثر به مسابقات همیار گاز در استان /برگزیده شدن 30 اثر از این آثار در جشنواره کشوری

مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقات همیار گاز لرستان

وعده آسفالت و روکش آسفالت جاده‌های گردشگری قبل از نوروز

کمک 24 میلیاردی لرستانی‌ها در جشن نیکوکاری

تمام اراضی پادگان 07 خرم‌آباد در راستای خواسته مردم و جهت اجرای طرحی فاخر توسط دولت تملک می‌شود

ضرورت مشارکت مردمی در نگهداری از درختان

13 میلیارد طرح ورزشی و عمرانی در لرستان افتتاح شد