استاندار لرستان دردر دیدار با ارزیاب یونسکو:
جاذبه های گردشگری لرستان ترکیب مناسبی برای جذب توریست از سراسر جهان است
فرهنگی
بزرگنمایی:
استاندار لرستان گفت:جاذبه های گردشگری لرستان ترکیب مناسبی برای جذب توریست از سراسر جهان است که می توان از صنعت گردشگری به عنوان یک صنعت پیشران برای توسعه اقتصاد و ترویج فرهنگ لرستان بهره مند شد.
به گزارش تمدن لر، گردشگری و صنایع دستی لرستان؛ دکتر ابوطالب شفقت شامگاه دوشنبه در دیدار با ارزیاب یونسکو در محل مجتمع کشت و صنعت فجر صفا لرستان در خرم آباد اظهار داشت: توسعه گردشگری و ایجاد زیرساخت های مرتبط با آن می تواند زمینه توسعه اقتصادی و تبادلات فرهنگی را فراهم کند.
او با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در خصوص اهمیت گردشگری و نقش آن در برنامه هفتم توسعه کشور افزود: این استان از جاذبه های خدادادی و دست ساز زیادی بهره مند است که با معرفی بیشتر آنها می توان زمینه جذب گردشگر و بهره مندی از رونق اقتصادی حوزه گردشگری را در لرستان فراهم کرد.
او اضافه کرد: ثبت جهانی دره خرم آباد به عنوان تنها بخشی از داشته های فرهنگی و تاریخی لرستان می تواند به معرفی بیش از پیش داشته های تاریخی این استان کمک کند.
استاندار لرستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جاذبه های گردشگری لرستان مانندآبشارها و چشم اندازهای طبیعی از جمله نعمت های خدادادی این استان است و بخش دیگری از آثار تاریخی و گردشگری استان نظیر غارها و قلعه تاریخی فلک الافلاک بصورت دست ساز ایجاد شده است.
دکتر شفقت، لرستان را استانی چهارفصل با جاذبه های طبیعی، تاریخی، فرهنگی و دست ساز عنوان کرد و اظهار داشت: وجود آبشارها، تنگه ها، کوهها و دشت های مختلف در کنار آثار مذهبی و مساجد، گردشگری این استان را می تواند متمایز کند.
او تصریح کرد: جاذبه های گردشگری لرستان ترکیب مناسبی برای جذب توریست از سراسر جهان است که می توان از صنعت گردشگری به عنوان یک صنعت پیشران برای توسعه اقتصاد و ترویج فرهنگ لرستان بهره مند شد.
بر پایه این گزارش، ارزیاب یونسکو در روزهای اخیر برای بررسی پرونده ثبت جهانی دره خرم آباد، در لرستان حضور داشته و از نزدیک به بررسی غارهای تاریخی و پیش از تاریخ این دره، قلعه فلک الافلاک و پل های تاریخی می پردازد.
غارهای کلدر، قمری، گیلوران، یافته، کنجی و دو پناهگاه صخره ای گر ارجنه و پاسنگر در دره تاریخی خرم آباد قرار دارند و "قلعه فلک الافلاک" و "دره خرمآباد" به عنوان سهمیه ایران برای ثبت جهانی یونسکو (سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد) انتخاب شده اند.