آخرین مطالب

اختصاص شعب ویژه در محاکم لرستان برای رسیدگی به پرونده های حوزه آب و برق اجتماعی

اختصاص شعب ویژه در محاکم لرستان برای رسیدگی به پرونده های حوزه آب و برق

  بزرگنمایی:
رییس کل دادگستری لرستان در دیدار مدیران عامل مجموعه صنعت آب و برق استان گفت:شعب ویژه در محاکم استان برای رسیدگی به پرونده های حوزه آب و برق اختصاص داده شد.

رییس کل دادگستری لرستان در دیدار مدیران عامل مجموعه صنعت آب و برق استان گفت:شعب ویژه در محاکم استان برای رسیدگی به پرونده های حوزه آب و برق اختصاص داده شد.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، محمد رزم رئیس کل دادگستری استان در دیدار مدیران عامل مجموعه صنعت آب و برق استان لرستان ضمن تبریک هفته مدیریت مصرف آب و برق و نیز هفته قوه قضاییه و گرامی داشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر سال 60 بویژه آیت الله شهید بهشتی بیان داشت: جمع حاضر بعنوان مدیران دستگاه های زیربنایی استان  در توسعه و پیشرفت استان موثر بوده و به همین جهت از این دستگاه ها انتظار بیشتری می رود.

وی با اشاره به اینکه نیت و انگیزه انجام کار در جهت بخشی به کار نقش مهمی دارد و این نیات باید خالصانه و به قصد قربت الهی باشد، افزود: امام علی(ع) می‌فرماید خالص سازی عمل از انجام دادن خود عمل دشوارتر است.

رزم با اشاره به اینکه حوائج مردم به سمت مسئولین از نعمتهای خداوند است و مسئولین نبایستی از تکرار این مراجعات خسته شوند، افزود: مردم در جریان خدمات شرکت های آب و برق نیستند و ضرورت دارد با اطلاع رسانی مناسب، عموم مردم در جریان این خدمات  قرار گیرند.

نماینده عالی دستگاه قضایی در استان با اشاره به اینکه خدمت رسانی به روستاها باید در اولویت باشد، افزود: این خدمات باعث ماندگاری و رونق کسب و کار در روستاها شده و سبب تشویق به مهاجرت معکوس از شهر به روستا خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه بازرسی های میدانی از پروژه های در دست اقدام بسیار مفید و موثر خواهد بود، تاکید کرد: با توجه به اینکه لرستان استان محرومی است باید تلاش شود که تخصیص آب کشاورزی بیشتر شده و همچنین تعداد سدهای استان افزایش یافته و تهیه طرحهای توجیهی مستدل، مجوز احداث سد های جدید اخذ شود.

رزم به استفاده از ظرفیت مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی در راستای پیشبرد صنعت آب و برق استان اشاره کرد و افزود: شعب ویژه ای در محاکم استان برای رسیدگی به پرونده های این حوزه اختصاص داده شده است و با متخلفین و افرادی که از انشعابات غیرمجاز آب و برق استفاده یا مبادرت به سرقت تاسیسات مربوطه، شبکه های آبرسان، کابل برق و... می نمایند برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.

رئیس شورای قضایی استان ضمن تاکید بر اینکه بایستی از تاسیسات آب و برق و خطوط انتقال جهت پیشگیری از سرقت مراقبت های لازم به عمل آید، افزود: سرقت تاسیسات آب و برق و شبکه های انتقال جز 40 جرم احصا شده اولویت دار در دادگستری استان است و با مجرمین این حوزه بدون اغماض برخورد و این افراد در کمیسیون عفو ، بخشودگی و تخفیف مجازات نیز مشمول آیین نامه  عفو تشخیص داده نخواهند شد.

وی ضمن تاکید بر این که نصب علائم هشدار دهنده در مکان های که وابسته به شرکت های آب و برق هستند از ضروریات میباشد، افزود: این دستگاه ها بایستی در بحث مستندسازی املاک خود و اخذ سند تک برگی هر چه سریعتر اقدام کنند.

رزم ضمن اشاره به این موضوع که هیچ کس حق ندارد از توسعه پروژه‌های استان جلوگیری نماید، ابراز داشت: صنعت تصفیه آب و فاضلاب بسیار مهم بوده و در بهداشت جامعه بسیار تاثیرگذار است که بایستی همت ویژه ای در راستای تاسیس تصفیه خانه در شهرستان های فاقد تصفیه خانه استان صورت گیرد.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

عبدی ناجی فوتبال لرستان/ فرشته نجات فوتبال لرستان ستودنی است

برد خانگی خیبر مقابل نساجی؛ لرتباران بقا در لیگ برتر را جشن گرفتند

هنر در لرستان رویکردی فلسفی به هستی است

مسیر سرنوشت ساز دانش آموزان را با آگاهی بخشی به خانواده ها هموار کنیم

چهره‌های شاخص هنر انقلاب اسلامی استان لرستان تجلیل شدند

دستگیری 75 تبعه خارجی غیرمجاز در لرستان

هشدار در خصوص مصرف قارچ‌های سمی

سفیر بلاروس: مراحل خواهرخواندگی "خرم‌آباد" ‌و "لیدا" در دست پیگیری است

طرح حمایت معیشتی مادران باردار و شیرده در لرستان آغاز شد

رئیس بنیاد نخبگان لرستان منصوب شد

افتخارآفرینی خبرنگاران لرستانی در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

درخشش خبرنگار پایگاه خبری تمدن لر در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

استاندار لرستان 20 حکم انتصاب جدید صادر کرد

افزایش 13 درصدی مصرف بنزین در لرستان

21 ماه حبس برای قصاب عرضه‌کننده گوشت غیربهداشتی در خرم‌آباد

6 گروه متخلف زیست‌محیطی در خرم‌آباد و سلسله دستگیر شدند

سامانه دوسویه برق بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد راه‌اندازی شد

برق ادارات پرمصرف به طور کامل قطع می شود

هشدار محیط زیست همزمان با آغاز فصل زادآوری حیات وحش در مناطق طبیعی و حفاظت شده استان

جریمه 6 میلیارد ریالی قاچاقچیان در لرستان

لرستان میزبان مسابقات جهانی سوارکاری می‌شود

190 نوزاد با مشاوره مراکز نفس در لرستان متولد شدند

خودروی تخلیه‌کننده پسماند به رودخانه خرم‌آباد توقیف شد

660 میلیارد ریال برای درمان بیماران صعب العلاج لرستان هزینه شد

بررسی روند اسکان نوروزی 1404 و خدمات مراکز رفاهی فرهنگیان در لرستان

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

157 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در لرستان پلمب شد

افزایش 60 درصدی کشفیات مواد مخدر در لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

5 استان رتبه‌های اول مرگ‌ومیر جاده‌ای در نوروز کدامند

بیش از 100 مورد بازدید از مجتمع های خدماتی رفاهی ، نماز خانه ها و مساجد بین راهی

دستگیری کلاهبردار 120 میلیاردی در خرم‌آباد

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

انتصاب دکتر مجید دریکوند بعنوان رئیس مرکز آموزش و پژوهش شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

فروش 15 میلیارد ریالی صنایع دستی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

عیدی آزادکاران جوان لرستانی در جام واردانیان؛

بازدید بیش از 12 هزار گردشگر نوروزی از فلک‌الافلاک/افزایش 57 درصدی بازدید از جاذبه‌های گردشگری لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

افزایش 19 درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان طی اسفندماه 1403

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد

غرق شدن پدر و پسر الیگودرزی در استخر کشاورزی

آغاز به کار پویش نوروزی «نه به تصادف» در استان لرستان

کشف کلاهبرداری 40 میلیاردی در بروجرد