بزرگنمایی:
فوتبال از جمله مهمترین عوامل ایجاد نشاط و شادابی در بین جامعه و طبق نظر به اثبات رسیده کارشناسان و نهادهای اجتماعی مسبب اصلی کاهش بزه و بروز جرم در سطح جامعه محسوب می گردد.
از این رو بکارگیری ظرفیت ها و پتانسیل موجود ورزشی جهت ترزیق نشاط و رویارویی با جرم و جلوگیری از بروز نابهنجاری های اجتماعی امری ضروری و اولویت دار است که مسئولین می بایست با نگاه ویژه به آن بپردازند.
فوتبال استان لرستان نیز همواره از پرتماشاگرترین استانها ی کشور و از پتانسیل بالایی در این زمینه برخوردار بوده است عدم حمایت و سرمایه گذاری جامع باعث شده تاکنون فوتبال استان به جایگاه اصلی خود در کشور دست نیابد؛ البته نبود صنایع بزرگ صنعتی و اقتصادی در استان که می توانست به عنوان حامیان مهم مالی بشمار بیایند،خود عاملی مهم در عدم موفقیت فوتبال استان محسوب می شوند.
هر زمانی که مسئولین ارشد استان خود علاقه مند به ورزش بوده با حمایت از ورزش باعث شده اند که ورزش این استان بالاخص رشته فوتبال هر چند مقطعی اما خودنمایی کرده و ظرفیت بالای استان را در کشور به رخ همگان بکشاند .
اگر به سراغ استانداران برویم و کارنامه آنان را در این زمینه ورق بزنیم هر کدام توانسته اند با استفاده از اختیارات قانونی خود تغییر و تحولی در ورزش ایجاد نمایند و بدرستی در اذهان عمومی نیز به یادگار مانده است .
حمایت جدی حبیب اله دهمرده از گهر دورود ، حمایت سید حسین صابری از کوثر لرستان ، حمایت هوشنگ بازوند از خیبر خرم آباد ، و یا به عقب تر که برویم حمایت قربانعلی سعادت از خیبر خرم آباد درسال 84 بخوبی نشان داده اند که اگر استاندار خود ورزشی باشد و تمایلی به حمایت داشته باشد بدون هیچ مانعی میتواند محرکی برای موتور از کار افتاده فوتبال لرستان به حساب آید .
فارغ از عدم تداوم حمایتها و عدم موفقیت مستمر فوتبال استان ،اما ایجاد شور و نشاط در جامعه استان ، تمرکز افکار جوانان ورزشی و فوتبال دوست استان در آن برهه و معرفی ظرفیت و توانمندی های استان لرستان در رسانه ملی و رسانه های ورزشی کشور ،خود بزرگترین سرمایه گذاری و دستاوردی بود که استانداران وقت به مردم استان هدیه دادند و از خود به یادگار گذاشتند .
اما در یکی دو سال اخیر که خیبر در لیگ دو کشور فعالیت داشته و هم اکنون نیز که به لطف خرید امتیاز به لیگ یک راه یافته برخلاف واکنش و عکس العمل استانداران اسبق ، شاهد بی تفاوتی و سکوت استاندار فعلی استان یعنی سید موسی خادمی هستیم که تامل قشر ورزشی استان و فوتبال دوستان شهر خرم آباد را بدنبال داشته است !
حال که در نبود اسپانسرهای بزرگ صنعتی و بومی یکی از سرمایه گذاران بومی در این اوضاع اسفبار اقتصادی پا پیش گذاشته و اقدام به سرمایه گذاری در فوتبال نموده و با جسارت اقدام به تقبل هزینه های میلیاردی نموده جای سوال است که چرا جناب استاندار حمایت ها و کمکهای قابل اجرا را دریغ می کند؟ چگونه است که در بحث ورزش شاهد سکوت و بی خبری از استانداری هستیم ؟!
حضور خیبر در لیگ یک امسال , دفاع از حیثیت ورزشی استانی است که نشان داده در پرورش استعدادها در کشور زبانزد است و بسیاری از بازیکنان تیم ملی فوتبال از همین خاک و تیم خیبر پای در عرصه های بین المللی گذاشته و علاوه بر سفیر شایسته برای ایران نام لرستان را در جهات طنین انداز کرده اند، از این روی همه مسئولان وظیفه دارند اسپانسر و حامی خیبر را تنها نگذاشته و به یاری او بشتابند.
چند سالی میشود که دکتر خادمی در راس اجرایی استان قرار دارد اما در این چند سال نمی توانیم کارنامه مثبتی از حمایت از ورزش برای او ورق بزنیم !
اما سخنی با استاندار:
جناب استاندار انتظار می رود شما نیز همچون همتایان سابق خود،عملکردی در ورزش از خود برجای بگذارید و قطعا بدانید اگر در ادامه راه سرمایه گذار خیبر خود را تنها ببیند و همراهی مسئولان را با خود نداشته باشد همانند دیگران انگیزه اش را از دست خواهد داد و آنوقت است که شما سهم بسزایی در عدم موفقیت و عدم نتیجه گیری ورزش استان خواهید داشت و سالها بعد از واگذاری مسئولیت در استان این عملکرد در کار نامه شما نزد مردم لرستان در اذهان خواهد ماند پس تا دیر نشده تلاش کنید و کمک کنید و حتی می توانید گوی سبقت را از استانداران ورزشی لرستان بربایید و خود را بالاتر از آنان در قلوب مردم ورزش دوست استان ثبت و ضبط کنید.
یادداشت: سید احمد موسوی/پایگاه خبری تمدن لر