بزرگنمایی:
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل گفت: آزادراه اراک- خرم آباد یکی از پروژههای جهش تولید در بخش آزادراهی است که در حال حاضر ۸۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در صورت تامین اعتبار مورد نیاز در سال آینده به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل گفت: آزادراه اراک- خرم آباد یکی از پروژههای جهش تولید در بخش آزادراهی است که در حال حاضر 86 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در صورت تامین اعتبار مورد نیاز در سال آینده به بهره برداری می رسد.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر، خیراله خادمی به همراه محمد باقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه کشور به استان لرستان سفر کرد و از زیرساخت های حمل و نقلی استان بازدید کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازیآزادراه اراک- خرم آباد را یکی از مهمترین کریدورهای ترافیکی کشور دانست و گفت: اتصال نواحی شمالی کشور به بندر امام خمینی از این مسیر تسهیل می شود و نقش مهمی در جا به جایی بار و مسافر در طول کریدور دارد.
وی ادامه داد: این آزادراه در حال حاضر 86 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در صورت تامین اعتبار مورد نیاز در در سال آینده به بهره برداری می رسد.
معاون وزیر راه و شهرسازی تکمیل این آزادراه را موجب پویایی و پایداری شبکه آزادراهی کشور معرفی کرد و افزود: این آزادراه اتصال بین آزادراه اراک- سلفچگان- ساوه و خرم آباد - پل زال را برقرار می کند و در آینده با از طریق آزادراه از سلفچگان - قم و اتصال به آزادراه حرم تا حرم شبکه گسترده و پیوسته آزادراهی فراهم می شود.
خادمی ادامه داد: بهره برداری از آزادراه اراک- خرم آباد موجب کاهش 35 کیلومتری مسیر نسبت به محور موجود می شود و روزانه 250 هزار خودرو از این آزادراه تردد خواهند کرد.
مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه اعتبار مورد نیاز برای بهره برداری از این آزادراه را 350 میلیارد تومان از سوی دولت و 700 میلیارد تومان از سوی سرمایه گذار اعلام کرد.
100 میلیارد تومان اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه برای محور خرم آباد- پلدختر
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه از بازدید محور خرم آباد- پلدختر خبر داد و گفت: این محور حلقه ارتباطی استان خوزستان، جنوب استان ایلام و شهر تاریخی پلدختر به مرکز و استانهای شمالی کشور است.
خیراله خادمی این محور را بخشی از کریدور شمال- جنوب دانست و بیان کرد: این محور 85 کیلومتر طول دارد و از سه راهی خرمآباد- پلدختر آغاز شده و پس از عبور از شهر معمولان و روستاهای پرجمعیتی همچون ویسان، چم دیوان، افرینه، جلگه خلج، بابازید و ... به شهر پلدختر منتهی میشود.
به گزارش شرکت ساخت، وی اظهار داشت: در حال حاضر عملیات اجرایی 32 کیلومتر از محور آغاز شده است و بهره برداری از آن مسیر را نسبت به محور موجود 10 کیلومتر کوتاه تر می کند.
معاون وزیر راه وشهرسازی از قول مساعد رییس سازمان برنامه و بودجه در تامین 100 میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات عمرانی کشور برای تکمیل این محور خبر داد و افزود: در صورت تامین اعتبار مورد نیاز حدفاصل خرم آباد تا معمولان در ابتدای سالجاری تکمیل می شود.