بزرگنمایی:
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان تعداد ۲۶ هزار و ۸۵۸ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان بهداشت محیط استان صورت گرفت.
به گزارش تمدن لر، دکتر مریم کوشکی با اعلام این خبر گفت : در راستای اجرای برنامه سلامت نوروزی و ماه رمضان 1402_403 از 15 اسفند سال 1402 تا 4 فروردین 1403، با برنامه ریزی صورت گرفته توسط گروه مهندسی بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه 26 هزار و 858 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی صورت گرفته است.
وی افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی دارای تخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضایی 635 مورد بوده و 101 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی دارای تخلف بهداشتی، پلمب شدند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه، مقدار مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته جمع آوری و معدوم شده 21 هزار و 604 کیلوگرم بوده است، گفت: در راستای سنجش عوامل محیطی موثر بر سلامت با استفاده از تجهیزات پرتابل 34 هزار و 469 مورد بازرسی انجام شده است.
دکتر کوشکی تعداد نمونه برداری از مواد غذایی سطح عرضه و ارسال به آزمایشگاه 256 مورد اعلام کرد و اظهار داشت: در زمینه رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه تخلفات بهداشتی 414 مورد بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: تعداد کلرسنجی آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی 30 هزار و 284 مورد بوده و هزار و 274 مورد نیز نمونه برداری میکروبی و شیمیایی آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی صورت گرفته است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه فعالیت و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط در استان به صورت مستمر تا پایان طرح ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و شکایات مردمی در این راستا، شماره 190 پاسخگوی همشهریان گرامی خواهد بود.