آخرین مطالب

کسب عنوان واحد تحقیق و توسعه برتر کشور توسط داروسازی دکتر جهانگیر اقتصادی

کسب عنوان واحد تحقیق و توسعه برتر کشور توسط داروسازی دکتر جهانگیر

  بزرگنمایی:
بر اساس انتخاب ستاد بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری صنعت، معدن و تجارت کشور، داروسازی دکتر جهانگیر در سال ۹۹ موفق به کسب عنوان واحد « تحقیق و توسعه برتر واحدهای تولیدی صنعتی و معدنی کشور» شد.

بر اساس انتخاب ستاد بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری صنعت، معدن و تجارت کشور، داروسازی دکتر جهانگیر در سال 99 موفق به کسب عنوان واحد « تحقیق و توسعه برتر واحدهای تولیدی صنعتی و معدنی کشور» شد.

به گزارش پایگاه خبری تمدن لر به نقل از اقتصاد لرستان ، شرکت دانش بنیان داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیر شرکت داروسازی دکتر جهانگیر از جمله واحدهای باسابقه ، علمی و فناور کشور و استان لرستان می باشد که توانسته است در گذر سال ها تولید باکیفیت و به روز، بخش قابل توجهی از نیازهای محصولات آرایشی و بهداشتی کشور در حوزه پوست ، مو و دهان و دندان را به خوبی تامین نماید.

در این راستا پس از آغاز به کار پارک های علم و فناوری در سطح کشور و استان لرستان ، واحد تحقیق و توسعه این شرکت در پارک لرستان استقرار یافت و با تشکیل تیم تحقیق و توسعه متشکل از نیروهای علمی ، جوان و بومی به ارایه تحقیقات و پژوهش های بنیادی در حوزه گیاهان دارویی و مواد طبیعی پرداخت و تولیدات متنوعی را وارد بازار نمود.

این شرکت در طی سالهای اخیر عناوین و افتخارات بزرگ ملی و استانی را کسب نموده و با ارایه رویکردهای نوین ، توجه به نیازهای جامعه هدف و تاکید بر مزیت های رقابتی ، به عنوان یکی از فعال ترین واحدهای صنعتی کشور، قابلیت ها و توانمندی های خود را به اثبات رسانده است.

مدیر واحد تحقیق و توسعه شرکت داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیر در این زمینه گفت: فرآیند ارزیابی شرکتها شامل چند بخش مجزا از جمله بررسی اثرات تحقیق و توسعه در میزان فروش ،اصلاح فرآیندها ، بهره وری ، چشم انداز راهبردی شرکت و تاثیر تحقیق و توسعه در عملکرد سایر بخش های مجموعه بود.

دکتر « سیامک بیرانوند» افزود: با توجه به رویکرد مثبت مدیریت ارشد مجموعه به فرآیندهای مبتنی بر فعالیت های دانش بنیان، اثرات قابل توجهی در بخشهای مختلف شرکت به واسطه فعالیت واحد تحقیق و توسعه، مشهود است که انعکاس آنها در فرم های ارزیابی مرکز تحقیق و توسعه برتر کشور دارای امتیاز قابل توجهی بود و منجر به انتخاب مرکز تحقیق و توسعه شرکت داروسازی دکتر جهانگیر در این دوره شد.

وی ادامه داد: همانگونه که اشاره شد نقش تحقیق و توسعه شرکت در تعیین چشم انداز و سیاست های کلی شرکت بسیار پررنگ بوده و به دلیل استفاده از ظرفیت های علمی و فناورانه همکاران شاغل در این بخش، توسعه کمی و کیفی قابل توجهی در محصولات تولیدی شرکت، صورت گرفته است.

مدیر واحد تحقیق و توسعه شرکت داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیر اظهار کرد: خوشبختانه علیرغم مشکلات موجود در عرصه اقتصاد و تولید کشور به دلیل عملکرد مناسب مجموعه و اعتماد مدیریت مجموعه به بخش تحقیق و توسعه ، شاهد رشد اشتغال و افزایش میزان فروش در محصولات شرکت بوده ایم.

دکتر بیرانوند گفت: نیروهای بخش تحقیق و توسعه این شرکت از نیروهای خلاق ، پژوهشگر، ایده پرداز و تحصیلکرده دانشگاهی بوده و با تلاش و همیت شبانه روزی در کنار توسعه تحقیقات کاربردی، توانسته است این عنوان را در سال جهش تولید به خود اختصاص دهد.

وی ادامه داد: خوشبختانه دانش فنی تولید محصولات شرکت در تمامی مراحل توسط واحد تحقیق و توسعه تدوین و ثبت می گردد و برای این منظور ، شرکت متکی به سایر مراکز خارج از شرکت نیست، همچنین به دلیل توانایی قابل توجه بخش تحقیق و توسعه داروسازی دکتر جهانگیر، دانش فنی تولید محصولات زیادی را از سایر شرکتها بر عهده گرفته است.

دکتر بیرانوند که از پژوهشگران و فناوران جوان کشور و استان لرستان است، تصریح کرد: این بخش موفق به اخذ دانش فنی تولید محصولات متعددی برای برندهای معتبری در سطح کشور شده است که این امر نشان دهنده توانایی بالای بخش تحقیق و توسعه شرکت در حوزه محصولات آرایشی بهداشتی و داروهای گیاهی است.

وی گفت: به دلیل شرایط ویژه حاکم بر فضای تولید در کشور نیاز به توانمندسازی بخش تحقیق و توسعه در صنایع مختلف احساس شده و این امر می تواند زمینه ساز جهش های مناسبی در این زمینه برای صنعت کشور باشد.

وی اظهار کرد: سازمان ها و نهادهای دولتی متعددی در این روند موثر هستند ولی علیرغم وجود این احساس نیاز ، موازی کاری در بخش های مختلف می تواند آسیب های فراوانی به روند تحقیق و توسعه صنعت کشور وارد نماید.

بیرانوند افزود: به هر روی انتظار می رود با تقویت یک نگاه تخصصی در این بخش و پرهیز از موازی کاری ، برآیند نیروهای موجود در این عرصه با هم افزایی هرچه بیشتر، سبب جهش بخش تحقیق و توسعه صنایع، کاهش هدررفت منابع و جلوگیری از خام فروشی در منابع کشور گردد.

وی ادامه داد: متاسفانه یکی از مشکلات موجود در این مسیر ارتباط کم بین مراکز آموزشی و دانشگاه ها با بخش تحقیق و توسعه صنایع می باشد که سبب اتلاف منابع در هر دو بخش و کندی توسعه محصولات مبتنی بر دانش روز در کشور شده است.

مراسم معرفی این شرکت به صورت ویدیو کنفرانس پیش از ظهر روز دوشنبه بیست و چهارم آذر ماه 99 با سخنرانی دکتر ادریس پیرصاحب ، دکتر یحیی جافریان عضو هیات مدیره انجمن مهندسی ایران، مهندس احسان ثقفی مسول کانون مهندسین ایران ، مهندس معصومی از اعضای انجمن تحقیق و توسعه وزارت صمت ، مهندس خالقی از خانه صمت ایران و … برگزار شد.

گفتنی است شرکت داروسازی بهد اشتی دکتر جهانگیر با بیش از 35 سال سابقه در زمینه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی بر پایه گیاهان دارویی و مواد طبیعی محصولات خود را با سه برند پرمون ، هربکس و پرونایس روانه بازارهای داخلی و خارجی نموده و فرصت اشتغال مستقیم و غیر مستقیم برای 300 نفر را فراهم کرده است.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

هنر در لرستان رویکردی فلسفی به هستی است

مسیر سرنوشت ساز دانش آموزان را با آگاهی بخشی به خانواده ها هموار کنیم

چهره‌های شاخص هنر انقلاب اسلامی استان لرستان تجلیل شدند

دستگیری 75 تبعه خارجی غیرمجاز در لرستان

هشدار در خصوص مصرف قارچ‌های سمی

سفیر بلاروس: مراحل خواهرخواندگی "خرم‌آباد" ‌و "لیدا" در دست پیگیری است

طرح حمایت معیشتی مادران باردار و شیرده در لرستان آغاز شد

رئیس بنیاد نخبگان لرستان منصوب شد

افتخارآفرینی خبرنگاران لرستانی در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

درخشش خبرنگار پایگاه خبری تمدن لر در دهمین جشنواره ملی رسانه‌ای ابوذر

استاندار لرستان 20 حکم انتصاب جدید صادر کرد

افزایش 13 درصدی مصرف بنزین در لرستان

21 ماه حبس برای قصاب عرضه‌کننده گوشت غیربهداشتی در خرم‌آباد

6 گروه متخلف زیست‌محیطی در خرم‌آباد و سلسله دستگیر شدند

سامانه دوسویه برق بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد راه‌اندازی شد

برق ادارات پرمصرف به طور کامل قطع می شود

هشدار محیط زیست همزمان با آغاز فصل زادآوری حیات وحش در مناطق طبیعی و حفاظت شده استان

جریمه 6 میلیارد ریالی قاچاقچیان در لرستان

لرستان میزبان مسابقات جهانی سوارکاری می‌شود

190 نوزاد با مشاوره مراکز نفس در لرستان متولد شدند

خودروی تخلیه‌کننده پسماند به رودخانه خرم‌آباد توقیف شد

660 میلیارد ریال برای درمان بیماران صعب العلاج لرستان هزینه شد

بررسی روند اسکان نوروزی 1404 و خدمات مراکز رفاهی فرهنگیان در لرستان

محکومیت قاچاقچی جاروبرقی در خرم‌آباد

157 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در لرستان پلمب شد

افزایش 60 درصدی کشفیات مواد مخدر در لرستان

مدارس استان لرستان به فیبر نوری مجهز می‌شود

اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در 4300 فروشگاه لرستان

برخورد قانونی با برداشت گیاهان دارویی و خوراکی در لرستان

بیش از 50 میلیون راس دام سبک در لرستان واکسینه شدند

استاندارد لرستان 8000 نفر ساعت آموزش ارائه کرده است

5 استان رتبه‌های اول مرگ‌ومیر جاده‌ای در نوروز کدامند

بیش از 100 مورد بازدید از مجتمع های خدماتی رفاهی ، نماز خانه ها و مساجد بین راهی

دستگیری کلاهبردار 120 میلیاردی در خرم‌آباد

اعلام مبلغ زکات فطره در لرستان

انتصاب دکتر مجید دریکوند بعنوان رئیس مرکز آموزش و پژوهش شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور

اسکان 107 هزار مسافر نوروزی در لرستان

افزون بر 15 میلیارد ریال صنایع دستی در لرستان به فروش رفت

فروش 15 میلیارد ریالی صنایع دستی در لرستان

بیانیه مشترک سازمان بسیج سازندگی سپاه لرستان و مجمع جهادگران استان بمناسبت روز جهانی قدس

عیدی آزادکاران جوان لرستانی در جام واردانیان؛

بازدید بیش از 12 هزار گردشگر نوروزی از فلک‌الافلاک/افزایش 57 درصدی بازدید از جاذبه‌های گردشگری لرستان

موزه باستان‌شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد افتتاح شد

افزایش 19 درصدی تردد خودروها در جاده‌های لرستان طی اسفندماه 1403

آیین تجلیل و بدرقه ورزشکاران اعزامی به المپیک جهانی دانش آموزی صربستان 2025 در خرم آباد

غرق شدن پدر و پسر الیگودرزی در استخر کشاورزی

آغاز به کار پویش نوروزی «نه به تصادف» در استان لرستان

کشف کلاهبرداری 40 میلیاردی در بروجرد

توزیع 30 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان لرستانی

آغاز طرح نوروزی پلیس در لرستان