بزرگنمایی:
مراسم تجلیل از نخبگان و استعدادهای برتر تحت حمایت کمیته امداد با حضور مدیرکل کمیته امداد لرستان و رئیس بنیاد نخبگان استان برگزار شد.
مراسم تجلیل از نخبگان و استعدادهای برتر تحت حمایت کمیته امداد با حضور مدیرکل کمیته امداد لرستان و رئیس بنیاد نخبگان استان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تمدن لر ، مراسم تجلیل از نخبگان و استعدادهای برتر تحت حمایت کمیته امداد با حضور شیخ پور، مدیرکل کمیته امداد، امیری رئیس بنیاد نخبگان، حجتالاسلام حاتمی مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای لرستان، حجتالاسلام چراغی رئیس ستاد اقامه نماز، امان الهی مدیرکل ورزش و جوانان، بازگیر معاون آموزشوپرورش برگزار شد
جلال شیخ پور مدیرکل کمیته امداد استان لرستان در مراسم تجلیل از نخبگان لرستان اظهار داشت: از ابتدا لنگر فعالیتهای کمیته امداد بر توانمندسازی بوده و با پرداخت تسهیلات و ارائه امکانات و سایر خدمات این امر محقق شده است
مدیرکل کمیته امداد لرستان گفت: هیچ دستگاهی مانند کمیته امداد نیست که پس از استعداد سنجی برحسب استعداد و علاقه فرد مهارتها را آموزش،و سپس برای ایجاد زمینه اشتغال تسهیلات ارائه دهد.
وی افزود: امروزه توقف در کمیته امداد بهواسطه منابع و امکاناتی که در اختیار عزیزان تحت حمایت گذاشته میشود
خیلی کوتاه شده است و توانمندسازی سرعت گرفته است.
مدیرکل کمیته امداد لرستان با اشاره به اینکه در بخش تسهیل آموزش خدماتی ارائه میشود خاطرنشان ساخت: بعد از تحصیل در صورت تمایل افراد درزمینه توسعه تخصص رشته تحصیلی تسهیلاتی به آنها داده میشود.
وی با تأکید بر اینکه خط سیر ارائه اشتغال در کمیته امداد اثرگذار و منحصربهفرد است، گفت: در کشور هیچ دستگاهی مانند کمیته امداد نیست که پس از استعداد سنجی برحسب استعداد و علاقه فرد مهارتها را آموزش،و سپس برای ایجاد زمینه اشتغال تسهیلات ارائه دهد.
شیخ پور ادامه داد: بسیاری نخبگان که امروزه پشتوانه فکری، امدادی، اداری و اجتماعی کمیته امداد هستند از افرادی بودهاند که تحت حمایت این نهاد بوده و امروزه مایه افتخار هستند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: امید است نخبگان امداد بتوانند علاوه بر فراهم نمودن آینده روشن برای خود، برای اجتماعی که با آنها زندگینامه نیز آیندهای روشن فراهم نمایند.
همچنین در این مراسم امیری، رئیس بنیاد نخبگان استان اظهار داشت: همواره همکاریهای خوبی بین کمیته امداد و بنیاد نخبگان وجود داشته است و امیدواریم این فعالیتها به شکل گستردهتر ادامه پیدا کنند.
دکتر امیری گفت: بنیاد نخبگان به لحاظ چارت اداری و سازمانی کوچک است و زیرمجموعه ریاست جمهوری بشمار میرود.
رئیس بنیاد نخبگان لرستان بابیان اینکه فعالیتهای این بنیاد در سه حوزه شناسایی، توانمندسازی و اثرگذاری نخبگان است، افزود: در بحث توانمندسازی و تسهیلاتی که بنیاد نخبگان عمدتاً برای حوزههای دانشجویی و فارغالتحصیلان دانشگاهی دارد سامانهای بنام (sina) وجود دارد.
وی ادامه داد: عزیزانی که بهواسطه فعالیتهای خاص و ویژه احساس میکنند میتوانند از حمایتهای بنیاد نخبگان بهرهمند شوند میتوانند در این سامانه ثبتنام کنند و پس از بررسی و راستی آزمایی تسهیلات و حمایتهایی را دریافت نمایند.
دکتر امیری خاطرنشان ساخت: اوج فعالیتهای بنیاد نخبگان و مجموعه علمی کشور بسترسازی برای اثرگذاری نخبگان و مستعدین برتر یا نخبه فراهم نمودن شرایط ظهور و بروز فعالیتهای نخبگان است.